Instagram začel skrivati všečke

“V ambulanti imamo dekleta, ki na spletnih omrežjih sledijo Kim Khardashian. Ta dekleta si zjutraj želijo narediti enak make-up kot ona. In če ta ni do potankosti takšen kot pri Kim, ne gredo v šolo”, primer iz prakse opisuje Miha Kramli.

Sporočilo za javnost: Štiri največje mreže na področju zasvojenosti pozivajo k podpori ukrepom na področju alkoholne politike

Štiri največje mreže na področju preprečevanja zasvojenosti v Sloveniji, Preventivna platforma, NVO varujejo naše zdravje, Mreža 25×25 ter Mladinska zveza Brez izgovora Slovenija, ki so se pred nedavnim združile v Združenju za kronične nenalezljive bolezni, so danes javno predstavile spletno stran www.keralkoholnimleko.si, ki je namenjena zbiranju podpore odločnejšim ukrepom na področju alkohola pri nas.

Vabilo: Zaključni predstavitveni dogodek programov na področju zdravja

Vljudno vabljeni na zaključni predstavitveni dogodek programov, ki delajo spremembo na področju zdravja. Pomembne dosežke programov bodo predstavile organizacije Društvo za zdravje srca in ožilja Slovenije, Brez izgovora Slovenije, Inštitut UTRIP, Zavod Vozim ter Inštitut za mladinsko participacijo zdravje in trajnostni razvoj.