Revija Za srce, april 2020

Vabljeni k branju aprilske številke, v kateri nas nagovori Matija Cevc, lahko preberemo o holesterolu, dnevu žil, možganski kapi, razmerah povezanih s covid – 19, zdravljenju periferne arterijske bolezni in še mnogo več.

Revija Za srce, februar 2020

Vabljeni k branju novembrske številke revije Za srce, v kateri lahko preberete kako ohraniti vitalnost, o zdravih možganih, arterijski anevrizmi, tesnobi, izletih in drugih ugodnostih za člane.

Revija za srce naslovnica november 2019

Revija Za srce, november 2019

Vabljeni k branju novembrske številke revije Za srce, v kateri lahko preberete o celostni obravnavi srčno-žilnih bolnikov, sledite nasvetom za ožji pas in boljše zdravje in se pripravite pred novo sezono teka na smučeh. To in veliko ostalega. Vabljeni k branju.

Revija za srce naslovnica september 2019

Revija Za srce, september 2019

V septembrski številki revije pišemo o projektu Zdrave arterije in kako zelo je pomembno, da smo srčni junaki sami sebi. V reviji preberite še o srčno-žilni rehabilitaciji, dobili pa boste tudi ideje, kam na pohod. Vabljeni k branju!

Revija Za srce, junij 2019

Primarij Boris Cibic je vsekakor legenda v zdravstvu – vabljeni k branju o njegovih dosežkih. V junijski številki preberite še o tem, kakšna je povezava med demenco in diabetesom in kaj pomeni omejitev transmaščob v živilih. O teh in drugih temah. Vabljeni k branju!

Revija Za srce, april 2019

Tokrat v reviji Za srce pišemo o rehabilitacijski obravnavi bolnikov po možganski kapi. Ne pozabite prebrati o zavajanju potrošnika pri označevanju živil in tem, kaj pravzaprav pomeni izraz športno srce. Vabljeni k branju!

Revija Za srce, februar 2019

V tokratni številki pišemo o alkoholu kot enemu najnevarnejših dejavnikov za razvoj bolezni. V reviji lahko preberete tudi o konoplji, ki zadnja leta polni naslovnice časopisov. V Črnučah pa so mladi skupaj z Srčkom Bimbam obračali svet. Vabljeni k branju!

Revija za srce - naslovnica november 2018

Revija Za srce, december 2018

Vabljeni k branju decembrske številke revije Za srce. Preberite o prekomerni uporabi spleta, črevesnem mikrobiomu in tem, kako smo obeležili pomembne dogodke in dneve v preteklem letu.

Revija Za srce, junij 2018

V junijski številki preberite tem, kako je vnos sladkorja pri dojenčkih, otrokih in mladostnikih še vedno previsok. Ste vedeli, da 8. maja beležimo evropski dan osvečanja o možganski kapi (8. maj)? Vabljeni k branju.