Revija za srce - naslovnica november 2018

Revija Za srce, december 2018

Vabljeni k branju decembrske številke revije Za srce. Preberite o prekomerni uporabi spleta, črevesnem mikrobiomu in tem, kako smo obeležili pomembne dogodke in dneve v preteklem letu.

Revija Za srce, junij 2018

V junijski številki preberite tem, kako je vnos sladkorja pri dojenčkih, otrokih in mladostnikih še vedno previsok. Ste vedeli, da 8. maja beležimo evropski dan osvečanja o možganski kapi (8. maj)? Vabljeni k branju.

Revija za srce, april 2018

Vabljeni, da v novi številki preverite ali poznate bolezni žil, o evropskem dnevu osveščanja o srčnem popuščanju, pilepsiji pri možganski kapi, znaki angine pektoris, vplivu digitalnih tehnologij na družinsko življenje in še veliko več.

Revija Za srce, februar 2018

V februarski številki preberite, zakaj so bolniki z napredovalo boleznijo ledvic zelo ogroženi za srčno-žilne zaplete, o vplivu stresa na delovanje srca ter o Srčku Bim Bam, ki poteka že peto leto.

revija za srce december 2017

Revija Za srce, december 2017

V decembrski številki preberite o tem, kam vodi pretirana raba ekranov, o tesnobi in srčnem utripu, novostih v zdravljenju bolnikov z atrijsko fibrilacijo in pekutano koronarno intervencijo in veliko drugega.

Revija Za srce, september 2017

Preberite: Uživajmo lokalno pridelano zelenjavo in sadje, Kako do boljših pogojev za varno in redno gibanje otrok, družin v bivalnih okoljih?, Nizek krvni tlak (hipotenzija) – znak dobrega zdravja ali bolezni?, Vzemi si razgiban odmor!, Blaga robna fibroza …