Sporočilo za javnost: Štiri največje mreže na področju zasvojenosti pozivajo k podpori ukrepom na področju alkoholne politike

Štiri največje mreže na področju preprečevanja zasvojenosti v Sloveniji, Preventivna platforma, NVO varujejo naše zdravje, Mreža 25×25 ter Mladinska zveza Brez izgovora Slovenija, ki so se pred nedavnim združile v Združenju za kronične nenalezljive bolezni, so danes javno predstavile spletno stran www.keralkoholnimleko.si, ki je namenjena zbiranju podpore odločnejšim ukrepom na področju alkohola pri nas.

KER ALKOHOL NI MLEKO!

V želji po skupnem doseganju zavedanja in sprememb je nastal projekt “Ker alkohol ni mleko” in pobuda k izboljšanju celostne alkoholne politike v Sloveniji. Podprite nas, vemo, da vam je mar!

Dan zdravja za vse generacije v občini Kobilje

V sodelovanju z OŠ Kobillje, občino Kobilje in župnijo Kobilje smo v četrtek, 24 oktobra organizirali in izvedli Dana zdravja za vse generacije. Namen izbrane občine je bil, da jim vsebine zdravja in ukrepanje ob morebitnih zapletih približamo in da si pridobijo informacije in veščine za ukrepanje v nepredvidljivih dogodkih.

Obvestilo!

Zaradi prireditve Ljubljanski maraton bo Posvetovalnica za srce na Mačkovi ulici 1 v Ljubljani v soboto, 26. 10. 2019 ZAPRTA.