Aktivnosti podružnic ob Svetovnem dnevu srca

Osrednji slovenska prireditev v Ljubljani

Vabljeni na osrednjo slovensko prireditev ob svetovnem dnevu srca, ki jo bomo organizirali na Prešernovem trgu v Ljubljani, v soboto, 28. septembra 2024, ki bo potekala od 10. do 13. ure.
Na prireditvi bodo potekale meritve, svetovanja, ljudje bodo prejeli zdravstveno informativna gradiva, zanimivosti in aktivnosti za družine, otroke ter ostale mimoidoče.
Pričakujemo obisk župana Zorana Jankoviča.
V noči iz 28. na 29. september bo predvidoma simbolično v rdeče obarvano Tromostovje v znak obeležitve Svetovnega dneva srca.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Podružnica za Gorenjsko

Gorenjska podružnica za zdravje srca in ožilja v soboto, 28. 9. 2024, ob Svetovnem dnevu srca skupaj s Centrom za krepitev zdravja iz Kranja pripravlja srečanje v hotelu Špik v Gozd Martuljku. Na srečanju bo vrsta dejavnosti, tudi meritve dejavnikov tveganja, v bazenu boste lahko tudi zaplavali. 

Avtobus bo izpred Sloge v Kranju odpeljal ob 9. uri. Udeležba na srečanju, ki vključuje prevoz, kosilo in 3-urno plavanje v hotelu Špik za člane stane 20 evrov, za nečlane pa 30 evrov. Prijave so do srede, 25.septembra 2024, zbirala jih bo gospa Inge Sajovic na telefonski številki 031 307 163.

Podružnica za Posavje

Gorenjska podružnica vabi svoje članice in člane in goste, na Svetovni dan srca, ki ga bodo v Posavju obeležili v soboto, 28. 9. 2024, ob 18. uri v Mladinskem centru Brežice, Gubčeva 10a.

Dnevni red:

  • Uvodni nagovor, podpredsednica Milena Strašek, dr. med., specialistka interne medicine
  • Kulturni program Glasbene šole Brežice
  • Predavanje: »Vpliv stresa na srčno žilne bolezni in pomen optimizma«,  Ivan Jakovljević, mag. psihologije
  • Zaključek s klepetom

~ seznam posodabljamo sproti ~

Preberi več o Svetovnem dnevu srca tukaj: