Usposabljanje ODKLOP – za pedagoške delavce

Društvo za zdravje srca in ožilja Slovenije organizira

CELODNEVNO BREZPLAČNO USPOSABLJANJE

ZA VODENJE PROGRAMA

ODKLOP – PREVENTIVNI PROGRAM ZA ZDRAVO UPORABO ZASLONOV

17. oktober 2024

MIKK Murska Sobota

Mladinski informativni in kulturni klub Murska Sobota

Trubarjev drevored 4, 9000 Murska Sobota

KOMU JE USPOSABLJANJE NAMENJENO?

  • Usposabljanje je namenjeno pedagoškim delavcem, primarno razrednikom in tudi tistim, ki se pri svojem delu redno srečujejo z mladostniki ter jim nudijo (želijo nuditi) podporo na področju uravnotežene in odgovorne uporabe zaslonov.

ZAKAJ?

  • Nekritična in prekomerna uporaba zaslonov je v družbi še vedno naraščajoč problem, ki se ga vedno bolj zavedajo strokovna javnost, starši in predvsem pedagoški delavci na šolah.
  • Na usposabljanju bodo udeleženci prejeli vsa potrebna znanja za vodenje preventivnega programa za odgovorno, uravnoteženo in kritično uporabo zaslonov v svojih razredih.
  • Poleg teoretičnega dela bomo del usposabljanja namenili tudi praktičnim vajam, ki bodo pedagogom koristile pri izvajanju samostojnih delavnic.
  • Pedagoški delavci prejmejo knjižico Zasvojenost z digitalnimi vsebinami – kratek pregled in PDF priročnik – delovno gradivo za vodenje programa.

Prijava na usposabljanje poteka preko prijavnega obrazca: https://www.1ka.si/a/29330710

Prijave bodo mogoče do petka, 11. 10. 2024.

Vabilo in program

Zaradi optimalnega dela je število mest usposabljanja omejeno na 20 udeležencev. V primeru vprašanj smo vam na voljo preko e-pošte: [email protected].

Preberite še: