Vabilo na pohod po Bohorju

Podružnica Društva za zdravje srca za Posavje

vabi člane na pohod po Bohorju v soboto, 21. maja 2022.

Pohod vodi: Marija Krušič iz Planinskega društva Bohor Senovo

Odhod – AP Brežice ob 9.00 uri, vstopate lahko na AP Krška vas, Cerklje ob Krki, Križaj ob 9.30

Odhod – AP Krško  ob 9. 45,  uri sledi Brestanica, Senovo

Prosimo, da seznanite znance s predvidenim pohodom, ker se lahko zgodi, da kdo spregleda pošto ali je ne dobi.

Z avtobusom se bomo peljali do izhodišča pešpoti proti razglednim točkam Bohorja. Skupina s kondicijo bo pod vodstvom vodičke odšla na 1,5 ure dolgo pot do koče. Tisti, ki ne zmoremo več strmin, se bomo peljali do koče na Bohorju, kjer je dovolj priložnosti za individualne lahke ali težje sprehode. Ob dogovorjeni uri se bomo zbrali pri koči, pomalicali in  poslušali kratko predavanje o Bohorju, ki ga bo pripravila vodička, ki je poznavalka področja.

Glede na pričakovano vreme se primerno obujte in oblecite. Ne pozabite na vodo. Na pot gremo v vsakem vremenu. Program pohoda bomo, zaradi varovanja našega zdravja, prilagodili vremenskim razmeram. Malica iz nahrbtnika ali glede na ponudbo v planinski koči Bohor.

Prosim tiste, ki ne boste naročili tople malice, da to ob prijavi navedete. Za ostale prijavljene bomo malico naročili pri oskrbnici koče.

Čim prej, oziroma do srede zvečer pred  datumom  odhoda, prijavite udeležbo na  tel. 041 763 012 Černelič  Franc ali s SMS sporočilom,  oziroma na mail: [email protected]. Odjave potrjenih udeležb javite v petek dopoldne pred odhodom, da lahko pokličemo čakajoče. Prostora bo le za 50 pohodnikov.

Na avtobusu bomo zbirali prostovoljne prispevke. Vrednost prevoza je 10 €. Zdravstveno preventivni pohod je brezplačen. Organizator prevoza do izhodiščne točke in nazaj je NOMAGO.

S prijavo na pohod udeleženec potrdi, da sprejema zahtevnost pohoda, ter izpolnjuje zdravstvene, fizične in tehnične pogoje za varno sodelovanje na pohodu.

Prijazno vabljeni!

Še vedno lepo prosimo člane, ki prejemate to vabilo preko Pošte Slovenija, pa imate elektronsko pošto, da nam le to sporočite na [email protected] pokličete ali 041 690 291, ker bi radi pošiljali čim več vabil po e- pošti. Zagotavljamo vam, da bomo vaše osebne podatke uporabljali samo izključno za obveščanje naših dogodkov, ki jih za vas prirejamo v društvu in jih ne bomo posredovali tretjim osebam.

Predsednik: Franc Černelič, l.r.