Vabilo na pohod na Rako

Vabimo člane Društva za zdravje srca in ožilja Slovenije podružnica Posavje, na pohod na Rako v soboto, 12. 11. 2022.

Pohod vodi: Franc Bakšič

Zaradi visokih cen avtobusnega prevoza predlagamo, da se pripeljete z osebnimi vozili na trg na Raki ob 10. uri. Dogovorite se za čim bolj izkoriščene prevoze in pokrijte stroške bencina tistemu, ki vozi. Ocena je, da je to 2 € po dodatnem potniku v avtu.

Ob 10. uri bo priložnost za kavo v gostišču Tratnik.

Ob 10.30 uri bomo odšli na uro in pol dolg pohod po okolici Rake.

Ob 12. uri bo v gostilni Tratnik predavanje Alenke Černelič Krošelj, o dediščini martinovanja in nato kosilo z martinovanjem in družabnim pogovorom.

Tisti, ki ne morete hoditi, se lahko pripeljete šele ob12. uri.

Glede na pričakovano vreme se primerno obujte in oblecite

Prosimo, da seznanite člane znance s predvidenim pohodom, ker se lahko zgodi, da kdo spregleda pošto ali je ne dobi.

PRIJAVA JE OBVEZNA

Čimprej, oziroma do srede zvečer pred datumom odhoda, prijavite udeležbo na  tel. 041 763 012 Černelič  Franc ali s SMS sporočilom,  oziroma na mail: [email protected]. Prijave potrebujemo za naročilo Martinovega kosila.  Vrednost Martinovega kosila (goveja juha, krožnik s pečenko, ocvrtim piščancem, prilogo, solata in sladica) bo 16 €.  Pripravite denar, ki ga bomo pobrali med kosilom.

ČE BO PRIJAV MANJ KOT 30, BO DOGODEK ODPOVEDAN.

S prijavo na pohod udeleženec potrdi, da sprejema zahtevnost pohoda, ter izpolnjuje zdravstvene, fizične in tehnične pogoje za varno sodelovanje na pohodu.

Še vedno lepo prosimo člane, ki prejemate to vabilo preko Pošte Slovenija, pa imate elektronsko pošto, da nam le to sporočite na [email protected], ker bi radi pošiljali čim več vabil po e- pošti. Zagotavljamo vam, da bomo vaše podatke uporabljali še naprej samo izključno za obveščanje naših dogodkov, ki jih za vas prirejamo v društvu in jih ne bomo posredovali tretjim osebam. Pokličete lahko tajnico Ano Kalin na tel. 041 690 291.