Jesenski pohod v Polhov Gradec

POHOD:  vabimo  člane Društva za zdravje srca in ožilja Slovenije podružnica Posavje, na jesenski pohod v Polhov Gradec v soboto, 28. oktobra 2023.

Pohod vodi: Franc Černelič

Odhod avtobusa iz AP Krško ob 8. AP Brežice ob 8.20. uri, AP Krška vas ob 8. 25, Cerkelj ob Krki 8.30, Veliko Mraševo ob 8.40 uri in Križaj ob 8.45

V poletju smo malo zamudili s pohodi, zato bomo v oktobru imeli kar dva pohoda. Tokrat se peljemo v zanimivo okolje Pohovega Gradca, kjer bomo opravili pohod po njihovi učni poti. Verjamem, da mnogi to področje ne poznamo. Bo zanimivo.

Prosimo, da seznanite znance s predvidenim pohodom, ker se lahko zgodi, da kdo spregleda pošto ali je ne dobi.

Glede na pričakovano vreme se primerno obujte in oblecite. Vzemite pohodne palice. Malica iz nahrbtnika ali v gostišču.

Čimprej, oziroma do srede zvečer pred  datumom  odhoda, prijavite udeležbo na tel. 041 763 012 Černelič  Franc ali s SMS sporočilom, oziroma na mail: [email protected]. Prijave potrebujemo za organizacijo pohoda.

Na avtobusu bomo zbirali prostovoljne prispevke za prevoz in vodenje v znesku 15 €.  Pripravite znesek.

S prijavo na pohod udeleženec potrdi, da sprejema zahtevnost pohoda, ter izpolnjuje zdravstvene, fizične in tehnične pogoje za varno sodelovanje na pohodu.

Še vedno lepo prosimo člane, ki prejemate to vabilo preko Pošte Slovenija, pa imate elektronsko pošto, da nam le to sporočite na [email protected], ker bi radi pošiljali čim več vabil po e – pošti. Zagotavljamo vam, da bomo vaše podatke uporabljali  izključno za obveščanje naših dogodkov in jih ne bomo posredovali tretjim osebam. Pokličete  lahko na tel. 041 690 291 tudi za urejanje evidenc članstva.

Ana Kalin.

Slika je simbolična. Vir: Canva

Preberite tudi: