Vabilo na dobrodelni koncert v Arboretumu!

 naslovnica letaka

 

V okviru kampanje Obleci me v rdeče, ki jo vodi Društvo za zdravje srca in ožilja Slovenije vas vabimo na koncert v Arboretum, 17. junija 2011 ob 20. uri!

Vljudno vas vabimo, da se nam pridružite V RDEČEM in s tem podprete akcijo Društva za zdravje srca in ožilja Slovenija. Glasovi Nuše, Alenke, Darje in Eroike v spremljavi s Simfoničnim orkestrom RTVSLO bodo zagotovili glasbeno ekstazo.

Več o dogodku….

NAKUP VSTOPNIC

Vstopnice lahko kupite v Arboretumu Volčji Potok in na prodajnih mestih Eventima (poslovalnice Petrola, Big Banga, Pošte Slovenije, Kompasa Hiše vstopnic, trafike Kiosk in 3DVA). Vstopnice lahko kupite tudi preko spleta na spletni strani www.eventim.si.

Koncerti v Arboretumu – več kot samo koncert!

 

 

Bolezni srca in ožilja ter možganska kap so najpogostejši ubijalci žensk.

Bolezni srca in ožilja zelo ogrožajo zdravje žensk, saj je vsaka druga smrt žensk posledica teh bolezni. Zato Svetovna zveza za srce (WHF) vodi akcijo Go Red for Women, ki smo jo v Sloveniji poimenovali »Obleci me v rdeče«. Nosilec aktivnosti pri nas je Društvo za zdravje srca in ožilja Slovenije kot nevladna humanitarna organizacija civilne družbe.
Osnovno sporočilo akcije Obleci me v rdeče je, da lahko veliko bolezni srca in ožilja preprečimo sami ali jih vsaj premaknemo v čim kasnejše življenjsko obdobje.
Osnovni cilj akcije je prepričati čim več žensk, da same bolj aktivno skrbijo za zdravje svojega srca. Pri tem jim bo pomagalo Društvo za zdravje srca in ožilja Slovenije, ki vabi na preventivne akcije: v posvetovalnice za srce po koristne zdravstvene in preventivne informacije, na meritve krvnega tlaka, holesterola, trigliceridov, HDL, LDL in sladkorja v krvi, na EKG, na spletne strani in k branju revije Za srce. Postanite član Društva za zdravje srca in ožilja Slovenije, skupaj bomo uspešnejši v boju proti boleznim srca in ožilja.

Društvo za zdravje srca in ožilja Slovenije:
Naslov: Cigaletova 9, 1000 Ljubljana
Tel.: 01 234 75 50
Faks: 01 234 75 54
E – naslov: [email protected]
Spletna stran: www.zasrce.si
Posebna spletna stran: www.zenskosrce.si