Decembrski pohod – podružnica Posavje

POHOD: Vabimo člane Društva za zdravje srca in ožilja Slovenije podružnica Posavje, na decembrski krajši pohod s prednovoletnim kosilom v soboto 10.12.2022 v Podsredo in Virštanj.

Pohod vodi: Ana Kalin

Odhod avtobusa AP Brežice ob 9. uri.

Iz AP Krško ob 9.20. uri

Izpred gostišča Pečnik v Brestanici ob 9.30. uri

Lahko se ustavimo tudi na Senovem, če bo kakšna prijava.

Peljali se bomo iz Brežic do Krškega, nato skozi Mali in Veliki Kamen do Podsrede, kjer si bomo ogledali multivizijo o Kozjanskem in »pranger« na trgu v Podsredi ter se sprehodili do Levstikovega mlina. Nadaljevali bomo v Virštanj na Banovino. Tudi tam bomo naredili malo sprehoda. Kosilo bo v Banovini in nato se bomo še malo družili. Vračamo se po isti poti.

Ker smo bili letos manj odzivni, se je vodstvo društva odločilo, da sofinancira decembrsko srečanje. Cena kosila bo 15€ po osebi.

Glede na pričakovano vreme se primerno obujte in oblecite.

Čim prej, oziroma do srede zvečer pred  datumom  odhoda, prijavite udeležbo na  tel. 041 763 012 Černelič  Franc ali s SMS sporočilom, oziroma na mail: [email protected]. Prijave potrebujemo za naročilo kosila.  

ČE BO PRIJAV MANJ KOT 30, BO DOGODEK ODPOVEDAN. V AVTOBUSU BO PROSTORA ZA 50 POTNIKOV.

S prijavo na pohod udeleženec potrdi, da sprejema zahtevnost pohoda, ter izpolnjuje zdravstvene, fizične in tehnične pogoje za varno sodelovanje na pohodu.

Še vedno lepo prosimo člane, ki prejemate to vabilo preko Pošte Slovenija, pa imate elektronsko pošto, da nam le to sporočite na [email protected], ker bi radi pošiljali čim več vabil po e – pošti. Zagotavljamo vam, da bomo vaše podatke uporabljali  izključno za obveščanje naših dogodkov in jih ne bomo posredovali tretjim osebam. Pokličete  lahko na tel. 041 690 291 tudi za urejanje evidenc članstva.

Ana Kalin.

Prav prijazno vabljeni!

Dodajamo še vabilo na razstavo Kulturnega umetniškega društva Brežice.