Vabljeni v posvetovalnico za srce v Ljubljani

Prisrčno vabljeni na posvet in različne preventivne, zdravstvene meritve v Posvetovalnico za srce na Dalmatinovi ulici 10 v Ljubljani (prvo nadstropje).

Skrb za srce se začne s poznavanjem tveganja za nastanek in razvoj srčno-žilne bolezni. O svojem zdravstvenem stanju se lahko pozanimate ob pogovoru z našo medicinsko ekipo in z rezultati izvedenih preventivnih meritev. Obenem boste prejeli odgovore na svoja vprašanja ter dragocene nasvete za varovanje zdravja in za bolj kakovostno življenje v primeru že obstoječe srčno-žilne bolezni.

V Posvetovalnici za Srce izvajamo številne meritve (npr. krvni tlak, maščobe in sladkor v krvi, gleženjski indeks, venska pletizmografija, pulzni val, ekg…), ki vam povedo, ali potrebujete nadaljnji posvet z izbranim zdravnikom. Obiščite posvetovalnico in opravite nekaj preprostih pregledov.

Za obisk Posvetovalnice se je zaradi epidemije covid-19 potrebno predhodno NAROČITI in sporočiti vrsto želenih preiskav/meritev (preiskave so napisane v reviji Za srce v rubriki Društvene novice in na spletni strani v https://zasrce.si/o_nas/posvetovalnica_za_srce/ ).

Naročanje poteka:

  • preko e-pošte na elektronski naslov [email protected]
  • preko telefona 01 234 75 55
    • ob ponedeljkih in petkih med 8.30 in 9.00
    • ob sredah med 14.00 in 14.45
  • osebno v času uradnih ur.

Obvezna je uporaba zaščitne maske in razkuževanje rok.

Oseb z znaki bolezni dihal (vročina, kašelj, nahod, vnete oči) ne sprejemamo.

Hvala za vaše razumevanje in prisrčno dobrodošli.

Novost: Darilni bon

Darilni bon za katerokoli vrsto meritev lahko naročite preko elektronske pošte [email protected] ali preko telefona 01 234 75 50 oz. 01 234 75 55. Lahko ga naročite in prevzamete tudi osebno v Posvetovalnici za srce v Ljubljani po predhodni najavi obiska.

Cena darilnega bona ustreza izbranim vrstam meritev.