Vabilo: Pohod in pustovanje na Raki

POHOD:  pohod in pustovanje na Raki, 25. februarja 2023, vodi Franc Bakšič

Odhod avtobusa:

  • parkirni prostor pri Blagovnici Brežice ob 9. uri,
  • Krška vas ob 9.10,
  • Cerklje ob Krki ob 9.20,
  • Veliko Mraševo 9.30,
  • Križaj, ob 9.35,
  • AP Krško ob 9.50. uri.

Vračali se bomo po 15. uri.

Zaradi premajhnega števila prijav je bilo odpovedano martinovanje na Raki v novembru 2022. Tokrat naj se pohod in pustovanje uresniči.

Po prihodu na Rako bomo v gostišču Tratnik popili kavo ali čaj. Za tem nas bo Franc Bakšič popeljal po poteh okolice Rake. Ob 12. uri se vrnemo v gostišče na kosilo in pustovanje. Maškare so kot vedno zaželjene. Če bo kdo prišel šele ob 12. uri  naj to ob prijavi sporoči.

Prosimo, da seznanite znance s predvidenim pohodom, ker se lahko zgodi, da kdo spregleda pošto ali je ne dobi.

Glede na pričakovano vreme se primerno obujte in oblecite. Vzemite tudi pohodne palice.

Čimprej, oziroma do srede zvečer pred  datumom  odhoda, prijavite udeležbo na  mobi 041 763 012 (Černelič  Franc) s SMS sporočilom,  oziroma na mail: [email protected]. Prijave potrebujemo za naročilo kosila.  

Vrednost prevoza, pustnega kosila (goveja juha, krožnik s pečenko, ocvrtim piščancem s prilogo, solata in krof), pustne nagrade, kosilo vodiča in harmonikarja je 30 € po osebi.  Pripravite denar, ki ga bomo pobrali na avtobusu.

Zadostno število prijavljenih bo omogočilo izvedbo dogodka, ki ga ne želimo odpovedati. Prosimo za večinsko uporabo avtobusa.

S prijavo na pohod udeleženec potrdi, da sprejema zahtevnost pohoda, ter izpolnjuje zdravstvene, fizične in tehnične pogoje za varno sodelovanje na pohodu.

Prav prijazno vabljeni!

Franc Černelič

Društvo za zdravje srca in ožilja Slovenije – podružnica Posavje