Vabilo na srečanje Kluba srčnega popuščanja in Kluba AF

V A B I L O

vabimo vas, da se pridružite prvemu srečanju vpisanih v Klub srčnega popuščanja in v Klub atrijske fibrilacije, ki bo:

v četrtek 23. novembra 2017 ob 17.00 uri

v prostorih Društva za srce,

Dalmatinova ul. 10, Ljubljana, 1. nadstropje.

Oba brezplačna kluba je Društvo za zdravje srca in ožilja Slovenije ustanovilo zato, da bi bolnikom in njihovim svojcem ali znancem omogočilo več informacij, druženje med bolniki, da bi se lahko pogovarjali o lastnih zdravstvenih težavah, kako jih rešujejo ter da bi vodjo srečanja, diplomirano medicinsko sestro Katjo Janša Trontelj (iz Univerzitetnega kliničnega centra Ljubljana) vprašali za zdravstveni nasvet.

Z njo bi se pogovorili tudi o vaših željah po vsebinah Kluba za srčno popuščanje oziroma Kluba Atrijske fibrilacije, saj bo to naše prvo srečanje in so vaše ideje ter želje dobrodošle. Vsi boste prejeli brošurici »Ali moje srce popušča?« in »Atrijska fibrilacija«.

Za prijave na srečanje nas lahko pokličete na telefonsko številko 01/234 75 50 ali nam pišete: [email protected]. Prijava je obvezna, zaradi prostorske omejenosti. Prijavite se čim prej, najkasneje pa do 22. novembra.

Veseli bomo, če boste prijavili in pripeljali tudi kakšnega novega člana, saj želimo, da bi informacije dobilo čim več bolnikov.

Vabljeni!

Društvo za zdravje srca in ožilja Slovenije

mag. Nataša Jan, univ. dipl. biol., l. r.