Predavanje: Miti in resnice o holesterolu in žilnih boleznih

Na razstavi BODY WORLDS VITAL s predavanji in projektom Zdrave arterije sodeluje tudi Društvo za zdravje srca in ožilja Slovenije. V okviru Body Worlds Vital vas vabimo na predavanje:

4.12.2018, ob 17. uri:

Miti in resnice – holesterol in žilne bolezni, predavatelj prim. Matija Cevc:

Predavanje bodo spremljale brezplačne meritve gleženjskega indeksa. Na ogled bo tudi model žile z oblogami.

RAZSTAVA BODY WORLDS VITAL – člani Društva za zdravje srca in ožilja imajo 10% popust (http://www.body-vital.si/vstopnice/ugodnosti)

Gospodarsko razstavišče, Ljubljana, 20. 10. 2018–20. 1. 2019

Kaj bi videli, če bi skočili iz svoje kože? Kaj vemo o samih sebi? Kako delujejo naši organi, živčevje, gibalni sistem, srčno-žilni sistem, dihala, prebavni sistem, sečila, spolni organi in embriogeneza z razvojem ploda? Kako se naše telo spreminja skozi čas, kako nanj vpliva zdrav ali manj zdrav življenjski slog in celo bolezen? Gospodarsko razstavišče bo v Slovenijo premierno pripeljalo še eno od svetovnih interaktivnih razstav. V Ljubljani bo od 20. oktobra 2018 do 20. januarja 2019 tako na ogled mednarodna, poučna razstava teles Body Worlds Vital, ki prek plastiniranih originalnih teles oziroma organov prikazuje, kakšne so razlike med zdravim, ogroženim in obolelim telesom oziroma njegovimi organi. Razstava je primerna za vse generacije in bo odprta vse dni v tednu, tudi med prazniki, od 9. do 20. ure. Razstavo spremlja tudi bogat izbor predavanj. Bi radi izvedeli več?  www.bodyworldsvital.si