Vabilo na jesenski pohod

POHOD

Vabimo člane Društva za zdravje srca in ožilja Slovenije – podružnica Posavje

na Martinov pohod

v soboto, 18. novembra 2023.

Pohod vodi: Franc Černelič.

Zberemo se ob 10.30. uri  na parkirišču krožišča na Križaju – Malo Mraševo. Osebna vozila pustimo na parkirnem prostoru. Tisti, ki pridete iz smeri Brežic z rednim avtobusom (upokojenci imate brezplačen prevoz) avtobus pelje ob 10. uri iz AP Brežice in izstopite na Križaju. Pravočasno pa bo na zbirnem mestu, povratek z rednim avtobusom bo ob 14.45. uri iz AP Križaj. Če kdo ne more hoditi, lahko pride le na kosilo.

Po prihodu vseh prijavljenih bomo šli na lahek uro in pol dolg pohod po doslej neprehojeni poti. Ob 12. uri bo martinovo kosilo v gostilni Gadova peč – Podbočje in ob 14.15 bodo tisti, ki so prispeli z avtobusom odšli na AP Križaj. Ostali pa se lahko družimo še naprej.

Prosimo, da seznanite znance s predvidenim pohodom, ker se lahko zgodi, da kdo spregleda pošto ali je ne dobi.

Glede na pričakovano vreme se primerno obujte in oblecite. Vzemite pohodne palice.

! Prijava kosila: Čim prej, oziroma do srede zvečer pred  datumom  odhoda, prijavite udeležbo na številko: 041 763 012 (Černelič Franc) ali s SMS sporočilom, oziroma na mail: [email protected] tisti, ki boste na kosilu. Samo pohodnikom se ni potrebno javiti. V gostilni bomo zbirali prostovoljne prispevke za Martinovo kosilo v znesku 15 €. Pripravite znesek.

S prihodom na pohod udeleženec potrdi, da sprejema zahtevnost pohoda, ter izpolnjuje zdravstvene, fizične in tehnične pogoje za varno sodelovanje na pohodu.

Prejeli smo tudi ponudbo za koncert priznane citrarke Tanje Zupanc z  gosti – Elda Viler, Ana Dežman, Teja Saksida, Gregor Ravnik, vodi Ana Zupan, 6. decembra 2023 ob 19.00 uri v Domu kulture Brežice. Vstopnice so po 19€ (redna cena 23€). Prijavite se lahko na mobi 041 690 291 ali mail [email protected].

Prijazno vabljeni!

Ana Kalin.