Tečaj obvladovanja stresa

Tečaj je osnovan na 8 tedenskem programu (Program celostnega obvladovanja stresa –  MBSR*) za učinkovito obvladovanje stresa in z njim povezanih posledic. Srečanja potekajo enkrat na teden po 2 uri, tečaj pa vključuje tudi celodnevno delavnico.

Program MBSR je eden najučinkovitejših in najbolj raziskanih programov za obvladovanje stresa. Edinstven je v tem, da ponuja celoto tehnik in vaj, ki so podprte z znanstvenimi raziskavami in potrjene z izkušnjami številnih posameznikov. Vodi nas v nov, drugačen, poglobljen in širši vpogled vase, v svoje vedenjske vzorce in posledično v zmanjšanje zdravstvenih težav in psihološko ravnovesje ob hkratnem učenju živeti polno.

Komu je tečaj namenjen?

Program MBSR je pomagal ljudem z naslednjimi težavami in situacijami:

– stres

– zdravstvene težave

– psihološke motnje

– preventiva pred boleznimi in skrb za dobro počutje  ter kvalitetno življenje.

Tečaj bo vodila mag. Tjaša Šubic, dr. med., spec. interne medicine,  udeleženka strokovnih izobraževanj pod vodstvom utemeljitelja programa MBSR dr. Jon Kabat-Zinna in dr. Saki Santorellija.

Srečevali se bomo v prostorih Cityoga centra, Ul. Jožeta Jame 12, Ljubljana – Šentvid (bližina Mercator centra Šiška) od 2.3.2012 do 20.4.2012 vsak petek od 16.30 do 18.30.

Cena tečaja je 200 evrov + DDV. Za člane društva Za srce velja 5 % popust.

Cena vključuje tudi 3 CD-je in druge materiale za vadbo doma.

Število udeležencev je omejeno.
Pred udeležbo je obvezen individualni pogovor z učiteljico, kjer bo program na kratko predstavljen in se oceni primernost posameznika za udeležbo.

Kontakt: Za vse dodatne informacije in prijave kontaktirajte Tjašo na T.: 041/770 836 ali [email protected].

Prisrčno vabljeni!

9E4F17DE-472E-11E1-9012-278D66B94067