Pohod po gozdni učni poti v Celju

Društvo za zdravje srca in ožilja Slovenije – podružnica Posavje

vabi na

pohod po gozdni učni poti v Celju

Pohod bo v soboto, 20. aprila. 2024

Pohod vodi: Franc Černelič

Odhod avtobusa iz AP Brežice ob 8. uri, AP Krška vas ob 8.05, Cerklje ob Krki 8.10, Veliko Mraševo ob 8.15 uri, Križaj ob 8.20, AP Krško ob 8.35. uri in AP Boštanj ob 9. uri.

 Zamenjavo najavljenega pohoda Kočevje s Celjem je povzročil množičen 30 km pohod po »Medvedovi poti« v Kočevju, kjer pričakujejo nekaj tisoč pohodnikov. V taki gneči bi bila naša pot zelo ovirana.

Upamo, da niste razočarani. Že dolgo načrtovana Gozdna učna pot v Celju bo zanimiva. Pripeljali se bomo do Celjske koče, kjer nas bo avtobus tudi čakal. Pešačili bomo po gozdnih poteh v okolici z nekaj vzponi. Tisti, ki se boste hriba izognili boste naredili le sprehod v vam dosegljivi okolici, kjer boste lahko tudi malo posedeli. Ob dogovorjeni uri se vsi dobimo pri avtobusu za odhod domov. Vrnili se bomo najkasneje do 18. ure.

Prosimo, da seznanite znance s predvidenim pohodom, ker se lahko zgodi, da kdo spregleda pošto ali je ne dobi.

Glede na pričakovano vreme se primerno obujte in oblecite. Vzemite pohodne palice. Malica iz nahrbtnika ali v gostišču.

Čimprej, oziroma do srede zvečer pred  datumom  odhoda, prijavite udeležbo na  tel. 041 763 012 Černelič Franc ali s SMS sporočilom,  oziroma na mail: [email protected]. Prijave potrebujemo za organizacijo pohoda.

Na avtobusu bomo zbirali prostovoljne prispevke za prevoz in vodenje v znesku  12€.  Pripravite znesek.

S prihodom na pohod udeleženec potrdi, da sprejema zahtevnost pohoda, ter izpolnjuje zdravstvene, fizične in tehnične pogoje za varno sodelovanje na pohodu.

Prijazno vabljeni!

Vir slike: ZGS.si