Pohod od Cerkelj ob Krki do Krške vasi

Podružnica društva za srce Posavje vabi na prvi po- novoletni pohod od Cerkelj ob Krki do Krške vasi. Pohod bo 18. januarja 2020, vodi ga Franc Černelič.

Informacije o pohodu:

  • Odhod – AP Krško – ob 9.00. uri
  • Odhod – AP Brežice –  ob 9.20uri
  • Člani iz Sevnice pridite na  AP Krško
  • prijavljeni iz Velikega Mraševega in Cerkelj ob Krki, pridite ob 9.30. uri na prostor pred cerkvijo v Cerkljah ob Krki.

V avtobus  bomo najprej vstopili prijavljeni do Krškega, nato Brežic, Krške vasi in se odpeljali do AP Cerklje ob Krki. Od tam bomo po stranski cesti pešačili do mostu na Borštu in prečkali Krko. Na drugi strani se bomo nekoliko okrepčali in nadaljevali proti Krški vasi, od koder nas bo avtobus zapeljal nazaj do Cerkelj ob Krki in nato po povratni poti domov.

Glede na pričakovano vreme se primerno obujte in oblecite. Vzemite tudi pohodne palice,  mogoče toplo okrepčilo (čaj, kava).

Čimprej, oziroma do srede zvečer pred datumom  odhoda, zainteresirani potrdite udeležbo na tel. 041 763 012 Černelič  Franc ali s SMS sporočilom, oziroma na mail: [email protected].

Odjave potrjenih udeležb javite v petek pred odhodom. Prostora bo le za 53 članov. Prijavljeni po zapolnitvi sedežev boste pri naslednjem pohodu imeli zagotovljen sedež, če boste po prejemu vabila potrdili udeležbo.

Na avtobusu bomo zbirali prostovoljne prispevke. Vrednost prevoza je 5€po osebi.

Zdravstveno preventivni pohod je brezplačen. Organizator prevoza do izhodiščne točke in nazaj je NOMAGO P. E. Krško.

S prijavo na pohod udeleženec potrdi, da sprejema zahtevnost pohoda, ter izpolnjuje zdravstvene, fizične in tehnične pogoje za varno sodelovanje na pohodu.

Prijazno vabljeni!