Dobrodelni koncert Za naše srčke

Spoštovani!

V Sloveniji se vsako leto rodi okrog 200 otrok s prirojenimi srčnimi napakami, približno polovica jih potrebuje vsaj eno operacijo že v prvih letih življenja. Skupaj pri nas živi več kot 15.000 ljudi s prirojenimi srčnimi napakami.

Radi bi naši javnosti in odgovornim pokazali, da so tudi ti ljudje v življenju lahko zelo uspešni, rabijo pa urejeno medicinsko in širšo družbeno skrb.

Pošiljamo vam vabilo na dobrodelni koncert, katerega osrednja osebnost bo ameriški pianist Paull Cardall, ki se je rodil s prirojeno srčno napako, že nekaj let pa živi in ustvarja s presajenim srcem.

Vabimo vas, da skupaj ob vrhunskem umetniškem dogodku pokažemo naši javnosti, da nam ni vseeno in da tudi v Slovenijo prihajajo lepši časi za otroke s prirojenimi srčnimi napakami.Paul_Cardall_Plakat official_v2

Vstop je prost. Vabljeni!

Prispevek o Paulu Cardallu si lahko pogledate na tej povezavi:

Pianist, ki se je rodil s srčno napako, zdaj živi polno življenje.Danes bo imel v Cerkvi sv. Jakoba v Ljubljani dobrodelni koncert, s katerim želi predvsem povedati: kljub razmeram na srčni kirurgiji ne obupajte. Vse se bo uredilo.

Posted by Svet on Friday, 4 September 2015