Letni tabor za otroke s prirojenimi srčnimi napakami

Društvo za zdravje srca in ožilja Slovenije pripravlja

POLETNI TABOR

Za otroke s prirojenimi srčnimi napakami in njihove starše oziroma spremljevalce,

ki bo v otroškem letovišču Pacug med Fieso in Strunjanom (to je letovišče ZPM Ljubljana  Vič- Rudnik, več o samem letovišču boste našli na spletnih straneh, če preprosto v spletni iskalnik vtipkate: otroško letovišče Pacug). Rezervirali smo termin od nedelje 21. avgusta 2011 do nedelje 28. avgusta 2011.

Cena letovanja je 24  EUR na dan na osebo in vključuje nočitev, 5 obrokov hrane (zajtrk, kosilo, večerjo in dve malici), medicinsko oskrbo (prisotnost medicinske sestre  in zagotovljen prevoz do zdravstvenega doma oziroma bolnišnice Izola), prostočasne aktivnosti na športnih igriščih in v pokritih prostorih v primeru slabega vremena.

Društvo si bo prizadevalo, da bo zagotovilo še dodatne aktivnosti. ZPM pa nam ponuja tudi nekatere plačljive aktivnosti kot je izlet z ladjico po slovenskem morju (cena 8,80€ na osebo).

Rezervirali smo 30 mest, zato pozivamo vse, ki vas  tabor zanima, da se prijavite do 15. marca 2011 na naslov Društva za srce, Dunajska 65, 1000 Ljubljana, po elektronski pošti [email protected] ali na telefon št.: 01/234-75-50. Za prijavljene bomo pripravili kratek informativni sestanek. Vsak udeleženec bo sklenil pogodbo o letovanju z ZPM Ljubljana Vič – Rudnik. Način plačila je 50% avans, doplačilo pa po obračunu.

Letni tabor bo priložnost za prijetne počitnice, druženje s sovrstniki, izmenjavo izkušenj, pripravili pa bomo tudi kakšno predavanje oziroma delavnico, ki zanima starše otrok s prirojenimi srčnimi napakami.

Vabljeni