Srce športa – dan fair playa

V imenu Zavoda za fair play in strpnost v športu vas vabimo na športno-družabni dogodek, ki bo združil in obeležil tri pomembne dneve: Svetovni dan srca, Mednarodni dan miru in Svetovni dan FIFA fair playa. Poleg posebnih partnerjev Društva za zdravje srca in ožilja Slovenije in Nogometne zveze Slovenije, se nam bodo pridružili tudi predstavniki različnih družbenih skupin, ki so tako ali drugače povezane z zdravjem srca, mirom, fair playem in nogometom. Pričakujemo sodelovanje: zdravnikov, vrhunskih slovenskih športnikov, športnih novinarjev, oseb z motnjo v duševnem razvoju (Specialna olimpijada Slovenije), nogometnih sodnikov, trenerjev, profesorjev s Fakultete za šport, glasbenikov, članov nekdanje nogometne “zlate generacije” in ostalih.  

Dogodek s simboličnim naslovom “Srce športa – dan fair playa” se bo letos odvijal

v nedeljo, 19. septembra 2010 med 10.00 in 17.00 uro

v športnem parku Kodeljevo v Ljubljani.

 

Prireditev bomo zaključili z revijalno nogometno tekmo, ki se bo začela ob 15. uri, na osrednjem nogometnem igrišču. Nastopili bosta ekipi Znanih Slovencev (vrhunski športniki, estradni umetniki, gospodarstveniki) in Nogometne družine (predstavniki vseh zgoraj naštetih skupin).

Pridružite se nam, s seboj pripeljite tudi ožje družinske člane in prijatelje. Sodelujete lahko na različnih brezplačnih aktivnostih in nam tako vsem skupaj polepšate ta poseben nedeljski dan:

  • Spining srčnosti in Spinning mali maraton;
  • rekreativni Tek miru;
  • ter mnoge druge različne športne in družabne aktivnosti.

Srčno vabljeni! Imeli se bomo enkratno!

več informacij na www.sportikus.org