“Dihamo z naravo” – pridružite se nam za krepitev duha in telesa

Po poletnem premoru se Društvo šola zdravja vrača z vodenim sproščanjem v naravi, ki se imenuje »DIHAMO Z NARAVO«. Gre za enourno brezplačno aktivnost na prostem, s katero krepijo telesno in duševno zdravje.



Pri projektu se zavedajo, da sodobni človek vse težje pride do občutka miru v sebi. Posledica vse hitrejšega življenjskega tempa je vse bolj nemiren um, saj je živčni sistem podvržen nenehnim dražljajem. Tako so v enourno vadbo vključene tehnike umirjenega giba za razgibanost hrbtenice, dihalne vaje za zavestno poglabljanje diha, meditacija in tehnika t.i. tapkanja, ki še posebej blagodejno vpliva na živčni sistem. Skupek različnih tehnik sproščanja so sestavili z namenom, da bi posameznik lažje prišel do občutka umirjenosti, se zavedal sebe in svojih čustev, ter da bi mu osvojene tehnike prišle prav na vseh življenjskih področjih.
Aktivnosti projekta »Dihamo z naravo« v letošnjem letu potekajo na 25 lokacijah po Sloveniji, med drugim v Ljubljani, Kranju, Celju, Mariboru, na Ptuju in še širše po Sloveniji. Vadbe potekajo v naravi, vse od marca do oktobra in so namenjene vsem generacijam.

Po poletnem premoru bodo enkrat tedenske vadbe, v septembru in oktobru ponovno začeli izvajati.

Vabimo vas, da se udeležite BREZPLAČNE tedenske vadbe Dihamo z naravo. Seznam lokacij, kjer potekajo vadbe se nahaja na spletni strani: https://solazdravja.com/category/dihamo-z-naravo/

Celotna vodena vadba pa se med drugim nahaja tudi na povezavi: https://youtu.be/0gmllXpUwmg

Pridružite se nam na eni od lokacij in doživite povezanost z naravo ter koristi za vaše duševno in telesno zdravje.