Video delavnice “Moja izbira = Veš, kaj ješ izbira”: Kaj bo danes za kosilo?

Opomba: Društvo za zdravje srca in ožilja Slovenije kot partner sodeluje pri projektu Veš kaj ješ, v koordinaciji ZPS, ki je tudi vir tega prispevka.

Da ti ne bo treba preveč razmišljati, smo zate pripravili tri okusne in hranljive ideje za kosilo, malico ali večerjo s prijatelji. Ko boš to pripravil jih boš zagotovo navdušil! Pa še enostavno je!

Ker vemo, da besede včasih ne povedo dovolj smo tokrat zate pripravili tri kratke video delavnice z recepti. Pripraviš lahko piščančja stegna s paradižnikom in feta sirom ter pire krompirjem, enolončnico z lečo in špinačo ali testeninsko solato s pečeno zelenjavo. Tri okusne, malo drugačne recepte, ki bodo prijali poleti in pozimi.

Kdo kuha zate?

Z navodili in nasveti je recepte podkrepil mladi kuhar Tin Hadžić Žorž, ki ga kuhanje navdušuje že od rosnih devetih let.

Pred nekaj leti pa je z odliko zaključil še Srednjo šolo za gostinstvo in turizem v Ljubljani. Zate ima pripravljeno pravo zakladnico enostavnih nasvetov za enostavnejšo in okusnejšo pripravo jedi, ki jih lahko preneseš tudi na druge vsakodnevne recepte. Poglej si videje in se loti kuhe, ne bo ti žal!

Za video recepte, obišči spletno stran Veš kaj ješ.