Pohod po Bohorju

POHOD: Vabimo  člane Društva za zdravje srca in ožilja Slovenije –  podružnica Posavje, da se udeležite pohoda s piknikom, 15. junija 2019  po Bohorju.

Vodi: Lojze Štih

Odhod iz AP Brežice ob 8.30 uri

AP Krško ob 8.50. uri

Člani iz Sevnice pridite na parkirišče pri železniški  postaji Brestanica (čez savski most in prvi odcep  desno  spodaj)  ob 9.00 uri

Z avtobusom se bomo peljali do koče na Bohorju in tam organizirali pohod po okolici. Tisti, ki pohoda ne bi zmogli boste uživali naravo ob koči.

Naš namen je hoja za zdravje srca in ožilja, druženje in ne izlet.

Ob 12. uri bomo imeli skupen obrok enolončnice in tradicionalni piknik.

Ob prijavi na pohod  naročite tudi hrano. Odločite se lahko: za gobovo juho z žganci, golaž, joto ali pasulj.

Glede na pričakovano vreme se primerno obujte in oblecite. Pohodne palice naj bodo del opreme. Po potrebi izboljšajte tudi svojo kondicijo za vaše zdravje. Ne pozabite na vodo. V nahrbtniku imate lahko tudi kakšno slaščico za prijetno popoldne.

Cena prevoza  in obroka bo 15 € .

Do četrtka pred datumom  odhoda ponovno potrdite ali odjavite svojo udeležbo na tem pohodu na tel. 041 763 012 Černelič  Franc ali s SMS sporočilom,oziroma na mail: [email protected]. Točen podatek potrebujemo za naročilo enolončnice.

Zdravstveno preventivni pohod je brezplačen. Organizator prevoza do izhodiščne točke in nazaj je NOMAGO P. E. Krško.

S prijavo na pohod udeleženec potrdi, da sprejema zahtevnost pohoda, ter izpolnjuje zdravstvene, fizične in tehnične pogoje za varno sodelovanje na pohodu.