Vabilo k udeležbi na kolesarsko pohodniško prireditev na Vrhovcih

A452CEDE-A3E8-11E1-9E22-DA0166B94067

Društvo za zdravjesrca in ožilja Slovenije organizira tradicionalno XIX. kolesarsko pohodniško prireditev.

START BO 2. JUNIJA 2012 OB 9. URI IZPRED OŠ VRHOVCI

(prijave eno uro pred startom).

Kolesarska proga je dolga 17 km, poteka od OŠ Vrhovci do Pograjskega doma v Polhovem Gradcu. Od tu se peš povzpnemo do zaselka Setnica in nazaj do koles ter se vrnemo do OŠ Vrhovci. Do 13. ure se zberemo na igrišču osnovne šole, kjer nas bo v šolski jedilnici že čakala okusna topla malica in osvežitev, na igrišču pa bo žrebanje praktičnih nagrad.

Prireditev je primerna za udeležence vseh starosti. Za varen potek prireditve bodo skrbela posebna tehnična vozila, reševalno vozilo in zdravstvena služba v Zdravstveni postaji Polhov Gradec. Za varnost bodo skrbeli redarji. Na voljo bo tudi mobilna mehanična delavnica.

Startnina za posameznike znaša 2,5 EUR. Za šolske skupine do 18. leta in posameznike do 14. leta starosti startnine ni! Prijava je obvezna za vse udeležence, saj ste v tem primeru nezgodno zavarovani in prejmete oštevilčen kartonček za zbiranje žigov. Hranite ga do konca prireditve, ko bo potekalo nagradno žrebanje. Na podlagi kartončka bo vsak udeleženec prejel brezplačen obrok tople malice v jedilnici OŠ Vrhovci. Poskrbeli bomo tudi za žejo!

Prijavite se na startu pri OŠ Vrhovci od 8. ure zjutraj, kjer boste prejeli tudi kartonček.

VABIMO torej vse mlade in mlade po srcu, da se nam s kolesi pridružijo 2. junija 2012 od 8. ure naprej pred OŠ Vrhovci! S seboj pripeljite tudi vaše prijatelje, sorodnike, znance…

Storite nekaj dobrega za svoje srce!

Vse dodatne informacije: Društvo za srce, tel.: 01/234-75-50