Vabilo na pohod po stranskih ulicah Brežic

Pohod: Vabimo  člane Društva za zdravje srca in ožilja Slovenije  podružnica Posavje, na  januarsko kavo in uro in pol dolgi pohod po stranskih ulicah Brežic dne, 14. januarja 2023.

Pohod vodi: Strmecki Vinko

Ob 10. uri se dobimo v restavraciji Štefanič Brežice na kavi ali čaju in pol urnem klepetu z »zakasnelimi« novoletnimi voščili. Vinko Strmecki je pripravil zanimivo krožno pot in nas bo popeljal po Brežicah tako, da se na koncu spet vrnemo na izhodišče. Želimo, da pridete tudi tisti, ki morda  ne boste hodili z nami vso pot, saj se lahko kadarkoli vrnete na izhodišče ali počakate v enem od toplih lokalov. Veselimo se prvega srečanja v letu 2023.

Tisti, ki se bomo pripeljali z osebnimi vozili bomo parkirali na parkirnem prostoru za lokalom Štefanič, oziroma na parkirišču nekdanje trgovine Mercator.

Glede na pričakovano vreme se primerno obujte in oblecite.

Pred  datumom  odhoda prijavite udeležbo na  tel. 041 763 012 Černelič  Franc ali s SMS sporočilom,  oziroma na mail: [email protected]. Prijave potrebujemo za organizacijo.

 Stroškov za udeležence ni.

S prijavo na pohod udeleženec potrdi, da sprejema zahtevnost pohoda, ter izpolnjuje zdravstvene, fizične in tehnične pogoje za varno sodelovanje na pohodu.

Še vedno lepo prosimo člane, ki prejemate to vabilo preko Pošte Slovenija, pa imate elektronsko pošto, da nam le to sporočite na [email protected], ker bi radi pošiljali čim več vabil po e – pošti. Zagotavljamo vam, da bomo vaše podatke uporabljali  izključno za obveščanje naših dogodkov in jih ne bomo posredovali tretjim osebam. Pokličete  lahko na tel. 041 690 291 tudi za urejanje evidenc članstva.

Ana Kalin.