Pustni pohod v okolici Brežic

Društvo za srce – podružnica Posavje vabi člane in druge zainteresirane na pustni pohod v okolico Brežic, ki bo v soboto, 17. februarja. 2024. Pohod vodi Ana Kalin.

Za tokratni pustni pohod smo imeli nekaj težav z iskanjem prostega gostinskega prostora. Za izhodišče smo našli restavracijo Štefanič iz Brežic, kjer bo ob 12. uri kosilo in po njem naša tradicionalna maškarada.

Zbrali se bomo ob 10. uri na parkirišču pred Gostiščem Štefanič. Vozila lahko parkirate v neposredni bližini. Tisti, ki potrebujete jutranjo kavo pridite 15 minut prej in jo v gostišču spijte.

Po 10. uri bomo začeli s pohodom po še ne prehojenem delu okolice Brežic v trajanju dobre ure in pol. Pohod bo v vsakem vremenu.

Glede na pričakovano vreme se primerno obujte in oblecite. Vzemite pohodne palice.

Po kosilu so zaželjene maškare, ki bodo kot vedno tudi nagrajene.

Pri kosilu bomo zbirali prostovoljne prispevke za kosilo 15 €.  Pripravite znesek. Ker je kosilo dražje, bo za člane društva del kosila in pijače plačalo društvo.

Prosimo, da seznanite znance s predvidenim pohodom, ker se lahko zgodi, da kdo spregleda pošto ali je ne dobi. Predvsem preverite ali so vaši računalniki prezasedeni z ne izbrisano  pošto.

Čim prej, oziroma do srede zvečer pred  datumom odhoda, prijavite udeležbo na  tel. 041 763 012 Černelič Franc ali s SMS sporočilom,  oziroma na mail: [email protected].  Prijave potrebujemo za organizacijo kosila.

S prihodom na pohod udeleženec potrdi, da sprejema zahtevnost pohoda, ter izpolnjuje zdravstvene, fizične in tehnične pogoje za varno sodelovanje na pohodu.