Program letovanja na otoku Korčula v Veli luki

Organizira Društvo za zdravje srca in ožilja – podružnica za Severno Primorsko

TRAVEL TILAGO d.o.o.- JE AGENCIJA »našega« prijatelja LOVRA GAČINA iz LUKE na DUGEM OTOKU. Večkrat sem mu povedala, da je kar nekaj naših letoviščarjev izrazilo željo, da bi letovali še kje drugje, nas je poslušal in organiziral to sedanjo ponudbo. Je malo dlje, vendar poceni za letovanje na drugem najlepšem otoku v Jadranu na Korčuli. Organiziran je program. Če bodo časi taki, da bomo lahko šli na pot, bomo imeli nova doživetja, nova spoznanja in užitke, čeravno za malo več denarja a z večjo ponudbo in spremembo, ki jo vsi potrebujemo.  

Plačali bomo po prejetem RN na : Travel Tilago .hr IBAN:HR5924020061100929954  (Erste bank ) SWIFT:ESBCHR22           – plačilo po 25.5.2021

ODHOD: 21.6. ponedeljek se odpravimo na pot ob 00.01 uri iz Nove Gorice z avtobusom, ki nas bo pobral pred sodiščem na Kidričevi ulici. Moramo iti zgodaj, da ujamemo trajekt ob 10.15 v Splitu in pridemo v hotel v Veli Luki okoli 13 ure kjer nas čaka kosilo .

22.6.torek, zajtrk, se sprehodimo do centra mesta po celem zalivu, lahko pa tudi z barkico po bližnjici čez zaliv,  z nami bo vodič, vrnemo se na kosilo in imamo prosto do večerje – kopanje, lenarjenje, telovadba,

23.6. sreda, po zajtrku, bomo šli z avtobusom v mesto KORČULA, z nami bo vodič. Ogledali si bomo to lepo in zgodovine polno mesto, ki je rojstni kraj MARCA POLA. obiskali  njegovo rojstno hišo, ki je tudi muzej. Ko se vrnemo v Velo Luko bo že malo pozno in nas čaka kosilo. Za ta izlet je doplačilo 20.-eur.

24.6. četrtek  imamo prost dan. Odločimo se za pohod, za obisk znane terapevtske bolnice KALOS…..po dogovru in željah.

25.6. petek Celodnevni izlet z ladjo na otoček PROIZD, imeli bomo kosilo in kopanje . Za izlet je doplačilo  35.- eur.

26.6. sobota imamo prost dan, kopanje, lenarjenje. Če bo šel z nami naš zvezdoslovec bo tečaj  spoznavanje zvezd, ozvezdij in planetov.

27.6. nedelja – Se dogovorimo za posamezno dogajanje ali pa gremo na Izlet v kraj ČARA na degustacijo vina, pršuta in sira v Vinariji Tureta. Doplačilo 18.-eur. 28.6.ponedeljek – odhod proti domu.

PRIJAVA: Prijavite se do 15. maja na e-naslov: [email protected]. Podatki o ceni so v spodnji ponudbi:

Ponudba Hotel Poseidon Korčula

Držimo pesti, da nam bo situacija naklonjena in bomo rekli:

MI PA GREMO vsi NA MORJE” !

Vela Luka, Korčula. Vir slike: Shutterstock