Pohod v Tržišče

Vabimo člane Društva za zdravje srca in ožilja Slovenije –  podružnica Posavje, da se 11. maja 2019 udeležite pohoda v Tržišče in do rastišča azaleje. Pohod vodi: Lojze Štih.

  • Odhod iz AP Brežice: ob 8.30 uri
  • AP Krško: ob 8.50. uri
  • Člani iz Sevnice pridite na parkirišče za Hoferjem v Boštanju: ob 9.20. uri
  • Člani iz Sevnice pridite na parkirišče za Hoferjem v Boštanju: ob 9.20. uri

Kot je že tradicija bomo pri zbirnem mestu plačali startnino, ki vsebuje tudi kasnejšo malico. Vzpon do Vrhka je kar zahteven za naše sposobnosti, zato bomo organizirali delen prevoz v izogib najhujši strmini za tiste, ki vzpona res ne bi zmogli. Sicer vsi veste, da je naš namen hoja za zdravje srca in ožilja, druženje in ne izlet. Brez fizičnega napora pač ni učinka.

Glede na pričakovano vreme se primerno obujte in oblecite. Pohodne palice naj bodo del opreme. Ne pozabite na vodo.

Cena prevoza  in startnine bo 15 € .

Abonmajske prijave za pohode so za letos zaključene in bodo pri pohodih upoštevane. Za pohod po tem vabilu je abonmajsko prijavljenih  61 pohodnikov. Torej avtobus in še kombi z ustreznim številom sedežev glede na  dodatne prijave ali odpovedi.

Do četrtka pred datumom  odhoda potrdite ali odjavite svojo udeležbo na  041 763 012 Černelič  Franc ali s SMS sporočilom,  oziroma na mail: [email protected].

Ker sem tudi sam zmotljiv, kar se je izkazalo pri pohodu v Portorož je  nujno, da imam za organizacijo vsakega pohoda sveže podatke. Ne pošiljajte drugih obvestil ob potrditvi ali odjavi, ker lahko pride do spregleda celotne vsebine.

Zdravstveno preventivni pohod je brezplačen. Organizator prevoza do izhodiščne točke in nazaj je NOMAGO P. E. Krško.

S prijavo na pohod udeleženec potrdi, da sprejema zahtevnost pohoda, ter izpolnjuje zdravstvene, fizične in tehnične pogoje za varno sodelovanje na pohodu.

Franc Černelič