Pohod v sotesko Vintgar in na Pokljuko

POHOD: Vabimo  člane Društva za zdravje srca in ožilja Slovenije –  podružnica Posavje, na pohod 20. julija 2019 v sotesko Vintgar in na Pokljuko.

Pohod vodi: Tokič Meho

Odhod iz AP Brežice: ob 7. uri

AP Krško: ob 7.20. uri

Člani iz Sevnice pridite na AP Krško.

 Z avtobusom se bomo ob vmesnem postanku pripeljali do vhoda v sotesko Vintgar, uredili nakup vstopnic in vstopili. Za pohod  bodite dobro obuti v pohodne čevlje, ki ne drsijo na mokrem lesu. Tisti, ki vas je strah mostišč, vode in utesnjenosti se za ta pohod raje ne odločite ali pa boste dobro uro in pol počakali, da se vrnemo iz soteske. Po končanem pohodu se bomo zapeljali na Pokljuko in še tam dodali krajši pohod.

Glede na pričakovano vreme se primerno obujte in oblecite. Pohodne palice naj bodo del opreme. Po potrebi izboljšajte tudi svojo kondicijo za vaše zdravje. Ne pozabite na vodo.

Malica iz nahrbtnika ali v priložnostnem gostišču.

Cena prevoza  in vstopnine bo 25 €. Tisti, ki boste počakali pred vstopom v sotesko boste plačali 15 €.

Do četrtka pred datumom  odhoda ponovno potrdite udeležbo na tel. 041 763 012 Černelič  Franc ali s SMS sporočilom,oziroma na mail: [email protected]. Točen podatek potrebujemo za naročilo prevoza.

Zdravstveno preventivni pohod je brezplačen. Organizator prevoza do izhodiščne točke in nazaj je NOMAGO P. E. Krško.

S prijavo na pohod udeleženec potrdi, da sprejema zahtevnost pohoda, ter izpolnjuje zdravstvene, fizične in tehnične pogoje za varno sodelovanje na pohodu.