Pohod po okrašenem Mariboru

POHOD: vabimo člane Društva za zdravje srca in ožilja Slovenije – Podružnica Posavje, na  pohod po decembrsko okrašenem Mariboru v soboto, 9. decembra 2023.

Vodi: Franc Černelič

Vir slike: Visitmaribor.si

Odhod avtobusa iz AP Brežice ob 11. uri, AP Krška vas ob 11.10, Cerklje ob Krki 11.15, Veliko Mraševo ob 11.20 uri, Križaj ob 11.25, Krško ob 11.50. uri in 12.15. uri AP Boštanj pri bencinski črpalki Petrol.

Tokratna pot nas vodi v decembrski Maribor. Mislim, da bo zanimivo in vredno stroška prevoza. Odhod je poznejši zaradi tega, da ujamemo malo mraka za ogled tamkajšnje okrasitve mesta.

Načrtovan je bil sicer ogled Ljubljane z vlakom. Tam smo že večkrat bili, zato je sprememba načrta pohodov. V Maribor bomo prispeli okoli 14. ure in se vračali po 17. uri. 

Prosimo, da seznanite znance s predvidenim pohodom, ker se lahko zgodi, da kdo spregleda pošto ali je ne dobi.

Glede na pričakovano vreme se primerno obujte in oblecite. Malica iz nahrbtnika ali v gostišču.

Čim prej, oziroma do srede zvečer pred  datumom  odhoda,  prijavite udeležbo na številko 041 763 012 Černelič  Franc ali SMS sporočilo,  oziroma na mail: [email protected]. Prijave potrebujemo za organizacijo pohoda. PROSTORA BO ZA 50 ČLANOV.

Na avtobusu bomo zbirali prostovoljne prispevke za prevoz v znesku 15 €.  Pripravite znesek.

S prihodom na pohod udeleženec potrdi, da sprejema zahtevnost pohoda, ter izpolnjuje zdravstvene, fizične in tehnične pogoje za varno sodelovanje na pohodu.

Koncert citrarke Tanje Zupanc z gosti v Brežicah

Za koncert citrarke Tanje Zupanc z gosti 6. decembra 2023 ob 19.00 uri v Domu kulture Brežice, je še nekaj vstopnic po 19€. Prijave Ani Kalin na številko 041 690 291, ali na mail [email protected].

Koncert Ansambel musica cubicularis s solistko Stefani True v Brežicah

Posavski muzej Brežice vabi na koncert Ansambel musica cubicularis s solistko Stefani True – stare glasbe iz arhiva koprske stolnice, 10. decembra ob 18. uri v Viteški dvorani, cena vstopnice 10 €. Prijave na PMB vodnik 031 708 737 ali mail [email protected]

Prijazno vabljeni!

Konec leta spet je čas,
da povemo si naglas,
vse kar v srcu si ž
elimo
zdaj, ko staro bo šlo mimo.

Sreče, zdravja in miru, vam vsem želimo! UO in NO Društva za zdravje srca in ožilja Slovenije – Podružnica Posavje.

Brežice, 25.11.2023                                                                           

Predsednik: Franc Černelič