Pohod: Od Sečovelj, skozi Portorož do Pirana

POHOD: vabimo vse člane Društva za zdravje srca in ožilja Slovenije podružnica Posavje, da se udeležite pohoda 13. aprila 2019 od Sečovelj, skozi Portorož do Pirana.

Pohod bo vodil Franc Černelič.

Odhod iz AP Brežice                                                     ob 7:00 uri

Odhod iz AP Krško                                                       ob 7:20 uri

Člani iz Sevnice pridite na AP Krško                     

Tokrat bomo potovali do morja in skušali tam ujeti tople sončne žarke. Najprej bomo kupili skupinske vstopnice in se nato sprehodili po področju solin. Po pohodu se bomo odpeljali v Portorož, kjer bomo imeli 1 uro časa za lasten ogled Portoroža ali obrok. Ob dogovorjeni uri se bomo odpeljali proti Piranu in še tam opravili del našega pohoda. Domov se bomo vrnili zvečer.

Glede na pričakovano vreme se primerno obujte in oblecite. Računajte na možnost burje. Pohodne palice naj bodo del opreme.

Cena prevoza in skupinske karte za soline bo 20 € .

»Abonmajci« ste že vpisani in vas je za poln avtobus. Če dvomite o svoji prijavi, me pokličite. Odjavite se  kadarkoli do dneva odhoda na telefon 041 763 012 Černelič  Franc ali s SMS sporočilom,oziroma na mail: [email protected]. Tako omogočite čakajočemu udeležbo na pohodu. 

Zdravstveno preventivni pohod je brezplačen. Organizator prevoza do izhodiščne točke in nazaj je Nomago  P. E. Krško.

S prijavo na pohod udeleženec potrdi, da je seznanjen z zahtevnostjo pohoda ter izpolnjuje zdravstvene, fizične in tehnične pogoje za varno sodelovanje na pohodu.

Še vedno lepo prosimo člane, ki prejemate to vabilo preko Pošte Slovenija, pa imate e pošto, da nam le to sporočite na [email protected], ker bi radi pošiljali čim več vabil po e pošti. Zagotavljamo vam, da bomo vaše podatke uporabljali izključno za obveščanje naših dogodkov, ki jih za vas prirejamo v društvu in jih ne bomo posredovali tretjim osebam.

Prijazno vabljeni!