Pohod na Muljavo in izvir Krke

Društvo za zdravje srca in ožilja Slovenije – podružnica Posavje 14. 9. 2019 vabi na pohod na Muljavo in izvir Krke.

Vodi: Černelič Franc

Odhod iz AP Brežice  – ob 7. 30uri

AP Krško  – ob 7. 50. uri

Člani iz Sevnice pridite na AP Krško.

Z avtobusom se bomo odpeljali skozi Ivančno gorico, do Muljave. V gostilni Obrščak, iz Jurčičevih časov, bomo spili kavico in si nato ogledali Jurčičevo domačijo. Po ogledu bomo šli na pohod do izvira Krke, kjer bo čas za malico in nazaj. Pokrajina je lepa in pot brez hudih vzponov. Hodili bomo zmerno in se predvsem družili.

Glede na pričakovano vreme se primerno obujte in oblecite. Pohodne palice naj bodo del opreme. Po potrebi izboljšajte tudi svojo kondicijo za vaše zdravje. Ne pozabite na vodo.

Malica iz nahrbtnika ali na koncu pohoda po lastni želji pri Obrščaku.

Za pohod na Muljavo je prijavljenih 47 abonmajcev. Torej je predviden en avtobus s 53. sedeži. S potrditvijo udeležbe bomo najprej napolnili avtobus in ostale prijavljene, ki bodo na čakanju obvestili, če bo dovolj prijav za dodaten manjši avtobus. Čimprej, oziroma do srede zvečer pred datumom odhoda se prijavite ali potrdite udeležbo na tel. 041 763 012 Černelič  Franc ali s SMS sporočilom, oziroma na mail: [email protected]. Točen podatek potrebujem za organizacijo prevoza. Odjave potrjenih udeležb pa javite v petek pred odhodom.

Cena prevoza  in vstopnine na Jurčičevo domačijo bo 8 €. Zaradi problema z vračanjem drobiža prosimo, da pripravite točen znesek.

Zdravstveno preventivni pohod je brezplačen. Organizator prevoza do izhodiščne točke in nazaj je NOMAGO P. E. Krško.

S prijavo na pohod udeleženec potrdi, da sprejema zahtevnost pohoda, ter izpolnjuje zdravstvene, fizične in tehnične pogoje za varno sodelovanje na pohodu.

Prijazno vabljeni!