Podružnica Društva za srce Posavje: Pohod po Sremiču – 9.3.2019

POHOD: Vabimo vse člane Društva za zdravje srca in ožilja Slovenije podružnica Posavje, da se udeležite pohoda 9. marca 2019 po Sremiču.

Pohod bo vodil Lojze Štih.

 Odhod iz AP Brežice  –  ob 9:00 uri

Odhod iz AP Krško  – ob 9:20 uri

Člani iz Sevnice pridite na AP Krško.

Ponovno se vračamo na področje Sremiča. Glede na vremenske razmere bomo izbrali primerno izhodišče in pot do prostora za pustovanje. Hodili bomo cca 2 uri. Ker bomo ta dan že kar po tradiciji tudi pustovali, pričakujemo, kot vedno doslej, vaše sodelovanje in seveda presenečenja. Maske bodo nagrajene. Tudi  ostali se pripravite na pustno vzdušje. Kot običajno bomo organizirali skupno toplo malico s krofom. Glede na pričakovano vreme se primerno obujte in oblecite. Pohodne palice naj bodo del opreme. Po potrebi izboljšajte tudi svojo kondicijo za vaše zdravje.

Cena prevoza in skupnega obroka bo 15 € .

Po potrditvi programa pohodov  na zboru članov (22. februarja) se lahko prijavite za posamezen pohod ali za vse pohode do konca leta. Vašo prijavo bomo vnesli v računalnik in boste tako registrirani kot udeleženec »abonmaja« pohodov. Do srede pred odhodom  potrdite udeležbo  in jo odjavite kadarkoli do dneva odhoda na telefon  041763 012 Černelič  Franc ali s SMS sporočilom,  oziroma na mail: [email protected].

 

Za pustovanje bomo zagotovili prevoz za vse prijavljene.

Zdravstveno preventivni pohod je brezplačen. Organizator prevoza do izhodiščne točke in nazaj je Nomago  P. E. Krško.

S prijavo na pohod udeleženec potrdi, da je seznanjen z zahtevnostjo pohoda ter izpolnjuje zdravstvene, fizične in tehnične pogoje za varno sodelovanje na pohodu.

 

Prijazno vabljeni!

 

Brežice, 14.02.2019                                                               Predsednik: Franc Černelič, l.r.