Podružnica društva Posavje vabi na voden pohod po praznično osvetljenem Mozirskem gaju

Vir slike: mozirskigaj.com

Društva za zdravje srca in ožilja Slovenije – podružnica Posavje vabi na pohod po praznično osvetljenem Mozirskem gaju. Pohod bo 14. 12. 2019. Pohod vodi Franc Černelič.

Odhod iz AP Brežice: ob 14.00 uri

AP Krško: ob 14.20 uri

*Člani iz Sevnice pridite na AP Boštanj nasproti bencinskega servisa ob 14.50. uri

Z avtobusom se bomo odpeljali do gostišča Hochkraut še pred Celjem, kjer bo čas za kavo in nato bomo nadaljevali do Mozirja. Po nakupu vstopnic bo dve uri prosto in jih lahko preživite v parku ali v mestu. Mozirski gaj je v decembru osvetljen z različnimi motivi, ki jih morda na naših decembrskih ogledih okrašenih mest še nismo videli. Ob dogovorjeni uri se bomo zbrali pri avtobusu in se odpeljali domov.

Glede na pričakovano vreme se primerno obujte in oblecite. Morebitno malico prinesite s seboj, lahko jo kupite tudi v Mozirju.

Čimprej, oziroma do srede zvečer pred datumom odhoda, zainteresirani potrdite vašo udeležbo na tel. 041 763 012 Černelič  Franc ali s SMS sporočilom, oziroma na mail: [email protected]. Odjave potrjenih udeležb javite v petek pred odhodom. Prostora bo le za 53 članov.

Na avtobusu bomo zbirali prostovoljne prispevke, priporočen znesek je 10€.

Zdravstveno preventivni pohod je brezplačen. Organizator prevoza do izhodiščne točke in nazaj je NOMAGO P. E. Krško.

S prijavo na pohod udeleženec potrdi, da sprejema zahtevnost pohoda, ter izpolnjuje zdravstvene, fizične in tehnične pogoje za varno sodelovanje na pohodu.

Prijazno vabljeni!