Kako lahko rešiš življenje – temeljni postopki oživljanja

Človek nikoli ne ve, kdaj mu bo prav prišlo poznavanje temeljnih postopkov oživljanja in pomoči sočloveku, tudi neznancu. Vsak dan doživi srčni zastoj kar nekaj ljudi. Brez pomoči imajo malo možnosti preživetja.

Ali bo znanje TPO prišlo prav tudi vam? Tega ni mogoče napovedati. Zagotovo pa nam to znanje ne more škoditi.

Društvo za zdravje srca in ožilja Slovenije je prvi tečaj temeljnih postopkov oživljanja pripravilo kmalu po svoji ustanovitvi, pred skoraj 20-timi leti. Do danes pa je takih tečajev bilo več kot sto. Še posebej so cenjeni tečaji TPO dojenčkov in otrok.

Danes vam v sodelovanju z zdravnico Martino Zavrtnik, dr. med. predstavljamo knjižico o temeljnih postopkih oživljanja. Knjižica je namenjena tečajnikom za osvežitev znanja, pa tudi tistim, ki se še niso odločili priti na tečaj. Avtorica je dodala tudi pojasnila na mnoga vprašanja, ki so jih postavljali predsvem udeleženci tečajev TPO za dojenčke in otroke.

Svoj namen bomo dosegli, če boste ob prebiranju knjižice spoznali potrebo po dodatnih znanjih in udeležbi na praktičnem tečaju. V pomoč vam bo tudi Društvo za zdravje srca in ožilja Slovenije. Pridite po dober nasvet v našo poslovalnico, pišite nam ali nas pokličite po telefonu.

Kontaktni podatki: tel. št. 01 234 75 55. Elektronski naslov: [email protected]

S klikom na sliko prenesi knjižico.
S klikom na sliko prenesi knjižico.