Vabilo na Dobrodelni koncert v Arboretum Volčji potok 17. junija 2011

Spoštovane članice, spoštovani člani Društva za zdravje srca in ožilja Slovenije!

Društvo za zdravje srca in ožilja Slovenije v teh dneh pripravlja nov projekt z naslovom Žensko srce.

Vljudno vas vabimo na dobrodelni koncert

SIMFONIČNEGA ORKESTRA RTV SLOVENIJE, EROIKE, NUŠE DERENDRA, DARJE ŠVAJGER in ALENKE GOTAR, ki bo

v petek 17. junija ob 20. uri v Arboretumu Volčji potok

Prodaja vstopnic in cena:
Cena vstopnic je enotna
                 16 € PREDPRODAJA
                 20 € NA DAN DOGODKA
ob nakupu vstopnice za koncert vsak udeleženec dobi kupon za brezplačno meritev, ki bo ob določenih terminih v Arboretumu (vsaka sobota v juliju popoldne). Na ta dan bodo lahko s kuponom vstopili brezplačno. Z eno vstopnico za koncert dame dobijo brezplačno meritev in brezplačen ponovni vstop v Arboretum. Torej v bistvu dame dobijo vstopnico za samo5 €.
Vstopnice se bodo prodajale preko Eventima (spletna prodaja, Petrol, Kompas, Big Bang), prodaja se zaključi en dan pred dogodkom. Ves čas (tudi na dan dogodka) pa bodo vstopnice naprodaj v Arboretumu Volčji Potok. Na dan dogodka na vhodu ne bomo imeli blagajne Eventima.

Člani Društva za zdravje srca in ožilja Slovenije imajo z vstopnico za koncert v mesecu juliju 10 % popust za nakupe v trgovini v Arboretumu Volčji potok.

Društvo za zdravje srca in ožilja Slovenije bo na dan koncerta organiziralo tudi avtobusni prevoz iz Ljubljane, po vsej verjetnosti (odvisno od zanimanja) tudi iz mest naših podružnic.
Prijave za odhode iz Ljubljane sprejemamo na sedežu Društva za srce, Cigaletova 9, Ljubljana, e-naslov: [email protected], tel.: 01/234-75-50.

Več podrobnosti (cena, ura odhoda…) bo znanih v prihodnjih dneh, odvisno od prijav.