GLASUJTE ZA SLOVENSKI PROJEKT

GLASUJTE ZA NAŠ, SLOVENSKI PROJEKT

Mnogi ne vedo kaj je to atrijska fibrilacija* in kakšno nevarnost predstavlja. »1 Mission 1 Million« je svetovna kampanja, ki bo skušala to stanje izboljšati.

184 projektov iz 36-ih držav celega sveta je sedaj na voljo za ogled in glasovanje. Društvo za zdravje srca in ožilja Slovenije sodeluje s projektom »Catch your rhythm!«.  Vsak glas pripomore k izvedbi projekta zato vas prosimo, da glasujete zanj na spletni strani tako, da kliknete na tale link: https://www.heartofstroke.com/fightafinslovenia

Svoj glas lahko oddate vsak dan – do 21. junija 2011, kolikor traja čas za glasovanje. Vabimo vas, da našemu projektu čim večkrat ali prav vsak dan podelite svoj glas. Ob prvem glasovanju je potrebno mail “verificirati” (potrditi) preko prejetega maila v vašem e-poštnem nabiralniku.  

 

*Atrijska fibrilacija  je najpogostejša motnja srčnega ritma. Ljudje z atrijsko fibrilacijo imajo bistveno povečano tveganje za nastanek krvnih strdkov, kar povečuje tveganje možganske kapi. Strdek, ki zaide v krvni obtok lahko kjerkoli v telesu zapre arterijo, posledice nastanejo na tistem delu organa, ki ni več prekrvljen. Danes imamo učinkovita zdravila za zmanjševanje nevarnosti atrijske fibrilacije, vendar je po ocenah mnogih tujih in domačih strokovnjakov uspešnejša učinkovita preventiva.

V primeru, da potrebujete dodatna navodila glede glasovanja, nas lahko pokličete na telefon: 01/234-75-50. V kolikor se ne morete obvezati, da boste glasovali vsak dan, to lahko za vas storimo mi, potem, ko nam na mail pošljete pooblastilo.