Melodije za srce, Slavnostni koncert ob 20. letnici Društva za srce

Slavnostni koncert

 Melodije za srce

ob 20. obletnici Društva za zdravje srca in ožilja Slovenije

 

Koncert bo 12. aprila 2011 ob 17. uri

 

v Unionski dvorani, Hotel Union, Ljubljana

 

Društvo za zdravje srca in ožilja Slovenije – humanitarna organizacija, ki deluje na področju preventive bolezni srca in ožilja, letos praznuje svojo dvajseto obletnico. Ob tem jubileju ste vabljeni na koncert, ki bo vaše srce napolnil z radostjo in užitki ob poslušanju vrhunskih umetnikov, Pihalnega orkestra Krka (dirigent Matevž Novak) in Mešanega pevskega zbora Krka (zborovodkinja Urška Damiš Burger).

Pihalni orkester Krka sestavlja skupina amaterskih glasbenikov, ki so predani izvajanju sijajnih, izvirnih skladb, pisanih za pihalne orkestre, katere izvajajo na najvišji možni ravni odličnosti. Njihovi koncertni nastopi so polni energije, navdušenja, natančnosti in zanosa.

Mešani pevski zbor Krka ima kot član Kulturno umetniškega društva Krka najdaljšo tradicijo, saj njegovi začetki sovpadajo z ustanovitvijo društva pred 40 leti. V tem bogatem obdobju je s širokim pevskim repertoarjem prepotoval mnogo dežel in nastopal na skoraj vseh celinah.

 

Vstopnice  so na prodaj od 10. marca 2011 dalje na blagajni dvorane Union, vhod iz ploščadi Ajdovščine. Blagajna je odprta od ponedeljka do petka od 8. do 20. ure.

Člani iz drugih koncev Slovenije se za vstopnice obrnite na svojo podružnico.

Cena vstopnice je 24 EUR, za člane Društva za zdravje srca in ožilja velja 50 % popust (12 EUR).