Vabilo na Valentinovo kopanje v Atlantisu

Člani in članice Društva za zdravje srca in ožilja Slovenije se bomo razvajali v svetu doživetij Vodnega mesta Atlantis v ponedeljek 14. februarja, ko se bomo ob 10. uri zbrali pred vhodom v Atlantis. Tja je možno priti z vlakom- odhod je z glavne železniške postaje ob 8.20. uri, z avtobusom mestnega prometa št. 27 – izstop BTC Emporium, BTC Kolosej ali z osebnim prevozom. V svetu doživetij bo z vami poklepetal prim. Boris Cibic, dr. med.

V ponudbo je vključen vstop v Termalni tempelj in vodena vodna telovadba. V tem času vam bo podjetje Fidimed predstavilo svojo linijo izdelkov za zdravo življenje in srce, Društvo za zdravje srca in ožilja Slovenije pa vas bo poučilo o temeljnih postopkih oživljanja.

Cena za člane Društva, za 4 urni program, je 6 EUR na osebo. Prijave sprejemamo do petka 11. februarja 2010 in sicer vsak delavnik od 8. do 14. ure na telefon: 01/234-75-50 ali na e-naslov: [email protected]. Podrobnosti bodo sproti objavljene na spletni strani društva www.zasrce.si

Želimo vam, da bi za Valentinovo preživeli lep in prijeten dan v naši družbi. Lepo vabljeni tudi članice in člani vseh podružnic Društva za srce!