Povabilo na novo spletno stran

 holesterol

Oglejte si novo spletno stran, zagotovo vam bo koristilo!

Povišan holesterol je velik dejavnik tveganja za nastanek srčno žilnih bolezni.  Raziskave kažejo, da ima več kot polovica prebivalk in prebivalcev Slovenije previsoke vrednosti  maščob v krvi. To seveda ni dobro. Holesterol v krvi moramo znižati.

Več kot bomo vedeli, več bo možnosti za uspeh. Več  pa bomo zagotovo izvedeli na novi spletni strani »znizajmo-holesterol.si«, ki bo zaživela v petek 7. maja 2010. Spletno stran poleg podjetja Danone soustvarjajo tudi strokovnjaki Društva za zdravje srca in ožilja Slovenije. Do nove strani boste lahko dostopali tudi preko povezave z naše spletne strani, www.zasrce.

Vabimo vas, da postanete redni bralci/ke  nove spletne strani. Ponudila vam bo informacije in  odgovore na vaša vprašanja. Našli boste nova spoznanja stroke, nasvete o tem kako ravnati za zniževanje holesterola brez zdravil in tudi nasvete zdravnikov. Veliko bo nasvetov o zdravi prehrani. Manjkali ne bodo niti recepti. Snovalci spletne strani pričakujejo  vaše aktivno sodelovanje, ki vas bo obogatilo z znanjem in nagradilo s privlačnimi nagradami. Več boste zvedeli kar na sami spletni strani. Za to pa je potreben le klik.