Vabilo na obisk Krke,d.d. – dan odprtih vrat

VABILO

 

Spoštovane članice in člani društva za zdravje srca in ožilja Slovenije!

Krka, tovarna zdravil d.d. Novo mesto nas vabi na DAN ODPRTIH VRAT v

petek 9. aprila 2010.

 

Stroške organiziranega prevoza po posebnem programu, ogleda tovarne in pogostitve bo pokrila Krka d.d. Ponuja se nam izredna priložnost, da si ogledamo proizvodne prostore našega pokrovitelja, zato vas vabimo, da se čimprej prijavite v svojih podružnicah našega društva (zadnji rok za prijave je sreda 17. marec 2010, število mest je omejeno). Do konca meseca marca 2010 pa boste prejeli natančne podatke o kraju in času odhoda vašega avtobusa.

Avtobusi bodo peljali iz Ljubljane, Murske Sobote, Maribora, Nove Gorice, Izole, Sežane, Slovenj Gradca, Celja, Škofje Loke, Kranja, Kočevja in Brežic.

 

Članice in člane za Dolenjsko in Belo Krajino vabimo, da se nam pridružijo v

Novem mestu v soboto, 10. aprila 2010 (takrat bo pred upravno stavbo Krke dovolj parkirnega prostora). Prijavite se v podružnici pri gospe Pavli Tojagič, (Tel.: 07/3374171 vsak delavnik od 9.-12. ure ali na e-naslov: [email protected] ), da bomo lahko oblikovali skupine za ogled  tovarne.

(V soboto, 10. aprila pa ste vabljeni na ogled tovarne Krka vsi, ki  ne boste  mogli priti organizirano že v petek), vendar takrat ne bomo organizirali prevoza.

Dodatne informacije lahko dobite v svojih podružnicah ali na sedežu društva v Ljubljani ( Telefon.: 01/ 234-75-50 ali e- naslov: [email protected] )

 

V upanju, da se nam boste pridružili, vas prijazno pozdravljamo.

 

 

Društvo za zdravje srca in ožilja Slovenije in Krka d.d.