Dan brez alkohola

V okviru projekta SOPA in ob obeležitvi Dneva brez alkohola sodelujemo s številnimi aktivnostmi v mestih navedenih spodaj. Natančne lokacije so objavljene tukaj). Vabljeni!

  • v Kočevju, 12. 4. 2019, od 13. do 17. ure: Društvo za zdravje srca in ožilja Slovenije bo postavilo na ogled napihljivo žilo z oblogami, izvajali bomo meritve gleženjskega indeksa in delili zdravstveno informativna gradiva društva.

  • v Murski Soboti, 10. 4. 2019, od 10. do 12. ure bo Društvo za zdravje srca in ožilja Pomurje imelo stojnico z meritvami dejavnikov tveganja, podeljevali bodo informativno gradivo. Pripravili bomo kratek kviz na temo alkohol in srce, kjer se bodo udeleženci pomerili v znanju. Za nagrado bodo prejeli revijo Za srce in jabolko.

  • v Kranju 17. 4. 2019: Podružnica Društva za zdravje srca in ožilja Slovenije – za Gorenjsko bo izvajala meritve sladkorja in holesterola, predstavili bomo osnove nordijske hoje in povabili k udeležbi na nordijski hojo.
  • v Mariboru, 7. 4. 2019: Društvo za zdravje srca in ožilja za Maribor in Podravje bo predstavilo svoje aktivnosti na stojnici in delila zdravstveno informativna gradiva.

  • v Celju, 6. 4. 2019: podružnica Društva za zdravje srca in ožilja – Posavje bo predstavila aktivnosti društva na stojnici in delila zdravstveno informativna gradiva.

Dan brez alkohola poteka v okviru projekta SOPA: Skupaj za soodgovoren odnos do alkohola.