Izlet v dolino Glinščice 18. 10. 2015

Društvo za zdravje srca in ožilja Slovenije vabi na izlet v dolino Glinščice.

Izlet bo v nedeljo, 18. oktobra 2015, ko se bomo pridružili pohodnikom s podružnice za Kras.

Z avtobusom se bomo ob 7. uri odpravili iz Ljubljane (zbirno mesto na parkirišču v Tivoliju). V Ljubljano se bomo predvidoma vrnili ob 15. uri.

Cena za avtobusni prevoz je od 10 do 15 EUR, odvisno od števila udeležencev. Strošek boste poravnali na avtobusu. Malica iz nahrbtnika.

Odhod bo ob 8.30 izpred nekdanjega mejnega prehoda v Lipici v Boljunec, kjer se ob 9. uri pridružimo pohodnikom s podružnice za Kras.

Izlet poteka po poti iz Boljunca do cerkvice Matije Snežne, nato do Botača, po stari železnici skozi predore do razgledišča in nazaj na izhodišče. Tam si bomo pred pohodom v naravoslovnem centru ogledali kratek film »Princesa iz Doline«.

Prijave za pohod zbiramo na elektronskem naslovu: [email protected] oz. na telefonski številki: 01/234-75-50. Prispevek za izlet bomo pobrali na avtobusu, ta pa iz Ljubljane znaša od 10 do 15 EUR na osebo, odvisno od števila udeležencev. V ceno je vključen avtobusni prevoz in vodenje pohoda. Prijave zbiramo do 15. oktobra 2015.

Vsi člani, ki želite iti s svojim prevozom, ste prav tako vabljeni, da se pridružite na izletu na izhodiščni točki pri nekdanjem mejnem prehodu v Lipici ob 8.30.

Val_Rosandra_near_Trieste21